downloadfreethemes

La fisioteràpia esportiva, és una especialització de la Fisioteràpia, dirigida a tot tipus d’esportistes, ja sigui dins d’una pràctica bàsica, amateur o professional.

Els nostres fisioterapeutes especialitzats en l’esport, realitzen tot tipus de tractaments, com electroteràpia, termoteràpia, teràpia manual, hidroteràpia i exercicis terapèutics, destinats a la recuperació i readaptació esportiva del pacient.

Preacondicionament hipòxic

Per hipòxia entenem tot aquell entrenament en el qual obliguem al nostre organisme a treballar en condicions de falta d’oxigen (anaerobia). El preacondicionament hipòxic ens permet augmentar la capacitat pulmonar, una condició física indispensable per a la pràctica d’esports més intensius.

Recuperació i rendiment esportiu

Et planifiquem un entrenament optimitzat específicament per millorar el rendiment esportiu i alhora minimitzar al màxim la possibilitat de lesió. També t’ajudem en la recuperació, després de realitzar una dura activitat física, per poder estar preparat per tornar a competir i evitar futures lesions.

Readaptació a l’esport

És una mètode de treball on es planifica la tornada a la competició d’un esportista que ha patit una lesió.

T’ajudem a obtenir un òptim nivell esportiu per a la reincorporació als entrenaments i la competició, intentant aconseguir el nivell més pròxim al previ a la lesió.