El dolor es una sensació molesta i angustiosa que té una afectació física i alhora psicològica. El repte dels nostres professionals és disminuir aquest dolor i poder arribar a erradicar-lo. Per aconseguir-ho, disposem dels millors metges especialistes i fisioterapeutes que ofereixen un servei integral de gran qualitat.

A Centres Kirma tractem les patologies més freqüents, des del dolor de la columna vertebral, passant per l’artrosi, el dolor dels nervis, el dolor muscular, fins a la fibromiàlgia o la cefalea.

La fibromiàlgia és una malatia crònica i complexa d’origen desconegut que afecta el sistema musculoesquelètic i provoca un dolor muscular general, rigidesa i molt cansament, entre altres símptomes.

A més d’això, la fibromialgia, també provoca sensació de tumefacció de les extremitats i parestèsies, astènia i insomni com a símptomes principals.

La fibromiàlgia no presenta lesions aparents que puguin ser responsables de la simptomatologia i algunes estadístiques assenyalen que podria afectar el 5% de la població i en edats compreses entre els 25 i els 45 anys, sobretot en dones.

Actualment, no existeix un tractament curatiu d’aquesta malaltia, però si diversos mètodes que ajuden a sobreportar el dolor i millorar el benestar de les persones que la pateixen. Aquests tractaments doncs, es basen en teràpies manuals, proporcionades per professionals de la rehabilitació física capacitats per tractar els dolors de la fibromialgia.